Netsensei

Much Ado About Nothing

Ground zero: station Brugge

Vandaag staken de bonden. En dat zullen we geweten hebben. Ik bevind mij momenteel in Brugge en ik zou graag toch op mijn werk in Antwerpen geraken. Waarschijnlijk zal dat bij louter ambitie blijven. Op dit moment (7u19) zit ik hier in de stationshal van Brugge te kijken op lege borden en is er in de verste verte geen officiële afgevaardigde van het spoor te zien. Ik heb mij een voucher aangeschaft zodat ik toch via de telenet hotstpots in de stations on line kan en mailtjes kan versturen/blog bijwerken.

I’ll keep you posted

Update: blijkbaar geen levert het spoor vandaag evenmin attestjes van overmacht af. Vanaf morgen kan je wel een attest C281 bekomen in uw station om alsnog overmacht te kunnen bewijzen. tis-maar-da-ge-het-weet!

Update 2: nog altijd geen treinen. Volgens de NMBS woordvoerster in DS zullen er vandaag vrijwel geen treinen rijden.