Netsensei

Much Ado About Nothing

Stakers

Ik geef [Pietel][1] alvast groot gelijk. Staken om te staken is gewoonweg asociaal. Een beetje het land gijzelen omdat je als verwend kind je zin niet krijgt. Tsss…

Meteen zie ik vooral het onbegrip bij de jongere medemens opduiken. Diegenen die beseffen dat ze sowieso tot 65 en misschien wel langer zullen moéten pleuren kunnen absoluut geen sympathie opbrengen voor dit soort canaille. Ik heb mij er alvast bij neergelegd dat de privilegies van vandaag er binnen dik 40 jaar niet meer zullen zijn. Vroeg of laat zal onze sociale zekerheid worden afgebouwd en zullen we evolueren naar een Amerikaans systeem. ’t Is duidelijk dat het steeds lastiger wordt om het huidige systeem te dragen. Sjoemelen met de begroting, opteren voor een Vlaamse sociale zekerheid of domweg staken: volgens mij is het alleen maar uitstel van executie.

Stakers, Think outside the box! Zou ik zo zeggen.

[1]: http ://www.pietel.be/archives/694 ""