Netsensei

Much Ado About Nothing

Reminiscentie

Zes uur blijft toch ontiegelijk vroeg. Hoewel, ik was meteen klaar wakker wat alleen maar kan duiden op het feit dat ik een goed rustweekend gehad heb. Eten-wassen-aankleden later dook ik de trein van 6u57 op.

Met het krokusverlof had ik gehoopt dat het er iets rustiger aan toe zou gaan bij op een doordeweekse maandagmorgen. Toch niet: veel te veel volk op veel te weinig trein. When will they ever learn? Ik wilde nog even proberen om een tukje te doen en ik had mij voorgenomen om tussen Sint-Niklaas en Centraal de sudoku in de Metro op te lossen maar ik was eraan voor de moeite.

De mensen van de JWR hadden een dagje uit gepland en reisden mee! Ach, de JeeWee-Er! Jeugdsentiment! Jaren was ik verslingerd aan ruimtevaart. Het clubje jeugdige getrouwen kwam maandelijks bijeen in de sterrenwacht om daar nieuwtjes uit te wisselen of aan projectjes te werken. Ja zelfs, raketjes heb ik nog gebouwd en gelanceerd! De groep van nu zag er wel heel erg anders uit dan die van nu. Groeiend en bloeiend! Fantastisch! Ze zijn nu een georganiseerde vzw in plaats van het zootje ongeregeld dat ik vroeger kende. Moest ik terug meer in Brugge zijn, ik denk niet dat er zoveel nodig zou zijn om er terug betrokken bij te geraken…