3 musketiers

Athos, Portos en Aramis zijn niet meer. Deze drie musketiers hielden heden avond een klein afscheidsetentje. Na dik 10 maanden pendelen en het delen in het leed gaan we onze eigen weg. Tom blijft pendelen tussen Gent en Antwerpen; ik heb met een beetje geluk reeds vanaf volgende week mijn buitenpost in Antwerpen en Teis werkt reeds enige tijd voor het VLEKHO in Brussel. Achteraf gezien zal dit jaar ons waarschijnlijk nog lang heugen. We hebben veel gevloekt, maar achteraf gezien toch ook heel wat afgelachen. Al was het maar met de gemiddelde vlaamse ouderdomskamikazes die niets of niemand ontzien om toch maar een plaatsje op de trein te veroveren. Mercie!

3 replies

  • ’t was idd fijne avond. vaarwel vrienden! aber: ooit zien wij elkander weder!

    en ja, mijn ouwewijvenopdetrein moeten eens naar de beautyfarm… ooit date ik ze nog eens up. grrr

  • Ooit zien wij elkander zeker weder … al zal het eerder gescheiden dan samen zijn … Mathias zie ik ongetwijfeld nog wel meer op verscheidene archiefconferentie’s en Teis op meerdere drankevenementen. In alle geval de tijd gaat verder: woonst, werk en lief veranderen het leven der pendelaar … en ter correctie, eigenlijk zal ik enkel maar de Do’dag en Vr’dag nog regulier tussen Gent-A’pen pendelen, Ma’dag en Wo’dag via Leuven en Di’dag via Brussel. Zodoende, adios … en wat het bloggen betreft, teis mag de zijne es naar de beautyfarm brengen idd, de mijne zal ik spoedig ook eens hervormen of begraven.

Commentaar is gesloten