Netsensei

Much Ado About Nothing

Voor de liefhebbers

Momenteel zit ik in de tuin met mijn iBook te genieten van de nazomer. Met courtesy aan D-Link voor hun superieure dradeloze producten. Ik heb zo ondertussen het volgende gedaan:

  • Mijn base64 encoder verbeterd. Deze week geschreven. Veel problemen mee gehad tot ik door kreeg dat US-ASCII slechts 7 bits gebruikt om karakters voor te stellen terwijl BASE64 8 bits veronderstelt.
  • Mijn hopeloze achterstand in het lezen van blogs proberen in te lopen. Waarschijnlijk een futiele poging maar ik wil het toch proberen. Ik heb ondertussen Thunderbird op mijn iBook geïnstalleerd om mijn <a href=“https://www.netsensei.be/temp/rss.pdf" title=”" ‘="">RSS feeds mee te volgen. Een export functie van je account zou mooi zijn. Liefst iets dat XML uitbraakt.
  • Shortstat geïnstalleerd.
  • Opgemerkt dat de batterijstatus op mijn MP3 speler al een kleine driekwartier op “plat” staat niettegenstaand Dido nog altijd in mijn rechteroor staat te janken. Ja, ik ben te tam om in te loggen op mijn server en een andere cd af te halen. Hetis zondag!

Vanavond trek ik met kameraad Welta de stad in. Een kleine benchmark van ons beider iBooks (oud model versus nieuw model) zit er geloof ik in. U hoort er nog wel van.