Netsensei

Much Ado About Nothing

Muisje

Apple heeft een nieuwe muis gelanceerd. Een supersonisch model met allerlei leuke gadgets zoals drukgevoelige knoppen en speciale aanraakvlakken. Bovenal: éindelijk twee knoppen in plaats van de standaard eenknopsmuis die we doorgaans van Apple gewend zijn!

Verder heb ik zojuist contact gehad met de mensen van Macc. Mijn iBook is gearriveerd. Jammer genoeg nog het oude model. Ik had besteld op 13 juli. Op 16 juli werd hij verscheept uit het Verre Oosten. Nog voor dat het nieuwe model beschikbaar werd. Het is echter een build-to-order die qua prijs niet duurder of goedkoper uitkomt. Het enig verschil wordt gevormd door de processor en de grafische kaart die iets minder krachtig zijn. Nu ja, echt veel maakt het niet uit. Momenteel staat hij op mij te wachten in Gent maar ik moet tot maandag wachten om hem daar op te halen. Ik ben benieuwd!