Netsensei

Much Ado About Nothing

Indiana Jones

Ah! Indy returns! Jawel, jawel! Maar dat wisten we al. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull zou het vehikel moeten heten. Waarom ook niet? Qua actiehelden staat Indiana ongeveer op gelijke hoogte met James Bond in mijn lijstje.

Natuurlijk, Harrison Ford wordt er ook niet jonger op. De mens is verdorie ouder dan mijn eigen vader. Vergeten we ook niet dat het ondertussen ook al weer dertig jaar geleden is dat hij als Han Solo schitterde in Star Wars. Enfin, u begrijpt…

Ondertussen is er ook een trailer vrijgegeven. Je kan die in High Definition bekijken! Het ziet er allemaal best veelbelovend uit. Zweep? Check. Hoed? Check. Leren jasje? Check. Alleen vrees ik een beetje voor flauwe inuendo over de leeftijd en een overdaad aan computergegenereerd visueel geweld. Ik zou nummer vier liever niet dezelfde weg zien opgaan zoals Die Hard. Vingers gekruisd houden dan maar…