Indiana Jones

Ah! Indy returns! Jawel, jawel! Maar dat wisten we al. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull zou het vehikel moeten heten. Waarom ook niet? Qua actiehelden staat Indiana ongeveer op gelijke hoogte met James Bond in mijn lijstje.

Natuurlijk, Harrison Ford wordt er ook niet jonger op. De mens is verdorie ouder dan mijn eigen vader. Vergeten we ook niet dat het ondertussen ook al weer dertig jaar geleden is dat hij als Han Solo schitterde in Star Wars. Enfin, u begrijpt…

Ondertussen is er ook een trailer vrijgegeven. Je kan die in High Definition bekijken! Het ziet er allemaal best veelbelovend uit. Zweep? Check. Hoed? Check. Leren jasje? Check. Alleen vrees ik een beetje voor flauwe inuendo over de leeftijd en een overdaad aan computergegenereerd visueel geweld. Ik zou nummer vier liever niet dezelfde weg zien opgaan zoals Die Hard. Vingers gekruisd houden dan maar…

2 replies

  • Ik vond de trailer best te pruimen. De Indy sfeer zit er al zeker uit. Maar de CGI is idd iets te overdadig en Ford ziet er echt wel oud uit. Maar toch, dat deuntje alleen al doet me kirren van plezier en ik ben al blij dat Indy nog steeds even onhandig is… šŸ˜›

  • Hey, en ik heb de bijhorende hoed al!

Commentaar is gesloten