Netsensei

Much Ado About Nothing

X-Men 3

Bon. Gisteren ben ik met Webster gaan zien naar [tag]X-Men 3: The Last Stand[/tag]. Laat ik maar meteen eerlijk zijn: de eerste[tag] X-Men[/tag] verscheen ondertussen reeds in 2000, de tweede in 2003. Beiden moet je eigenlijk gezien hebben om nog mee te zijn met het verhaal. Het laatste deel is wat je ervan kan verwachten: lichte ontspanning en héél veel [tag]actie[/tag] rond een flinterdun verhaal. Maar dat neemt niet weg dat het geheel vrij uitgebalanceerd is. Het aantal losse eindjes ligt lager dan bij de gemiddelde actiefilm. Voor de rest í­s het gewoonweg een gemiddelde [tag]actiefilm[/tag]: veel computereffecten, actiehelden die er een sport van maken boutades te poneren.

Moet je de film gezien hebben? Nah. Maar als je gaat doe je dat sowieso zonder grote verwachtingen. In tegenstelling tot de [tag]Da Vinci Code[/tag] die al heel wat mensen schijnt teleur te hebben gesteld.

X-men 3