Crash, reboot

Alsof de duivel ermee gemoeid is! Niet alleen is formateur Leterme vandaag gecrashed, vanmiddag heeft ook mijn eigen servertje op mijn studio het na 110 dagen voor bekeken gehouden en spontaan gereboot. De oorzaak heb ik nog niet kunnen achterhalen, maar voorlopig hou ik hem even af van mijn eigen netwerkje en het internet. Ik wil eerst zeker zijn dat er geen kwaad opzet in het spel is…

Ik kan het trouwens niet beter verwoorden. Net het communique gehoord op de VRT: “een stabiele regering waar het land recht op heeft”. Na zo door Madame Non en haar Franstalige ijzervreters vernederd te zijn, lijkt me dat wel héél moeilijk.

2 replies

  • ge zyt toch ingeschreven op monster.com
    op het nieuw gehoord dat er via monster aan gegevens geraakt wordt en er dan een trojan hors op je pc wordt losgelaten. k zou toch oppassen ze!

  • Zou het niet toevallig zijn dat er een korte stroomonderbreking geweest is en daardoor opnieuw opgestart is?

Commentaar is gesloten