Dapper?

Hmpf, ubuntu op mijn desktop hier thuis geïnstalleerd. Vijf minuten duurde het vooraleer bug #38181 het zaakje terug naar af stuurde. Totale lock-up en verplichte reboot.

Blijkbaar is het probleem al twee maanden gekend, dus nog voor de release van Dapper. Wat ik wel jammer vind. Er zullen altijd wel fouten zijn, maar dit vind ik wel een vrij grote. Als je als nieuwbakken gebruiker Ubuntu van voor het eerst uitprobeert, dan laat zo’n bug géén goede indruk na. Nu ja, dan maar een zwart scherm als screensaver genomen…

3 replies

 • Lol, ik heb net m’n Kubuntu vervangen door een debian-netinstall (unstable).

 • Matthias

  18 juli 2006 at 1:07 pm

  Why?

 • Why? Het was het enigste waarvan m’n dvd-drive de cd van slikte. En omdat (K)ubuntu bij mij niet echt goed werkte: package manager die soms geen software wou installeren (nochtans roeleert apt) en persoonlijk vind ik Debian iets sneller op hetzelfde systeem. En een beetje eenheid in m’n Linux-pc’s scheelt ook al veel.

  En soms heb ik ook het Red-Hat gevoel van vroeger bij (K,X)Ubuntu. En het is niet meer dan een fork op Debian.
  En ik voel me gewoon beter bij Debian.

Commentaar is gesloten