Netsensei

Much Ado About Nothing

Nutteloos tijdsverdrijf

Oké. Het verlof voor het einde van januari is geboekt. Want op 1, 2 en 3 februari organiseren we nog eens een editie van CommaLAN. Het was immers alweer een tijd geleden dat er nog eens een LANparty werd georganiseerd. Samen met kameraad Twanne sta ik zo’n beetje in voor de technische kant van de kwestie. Netwerkje leggen, netwerkje monitoren, maken dat het allemaal werkt en de deelnemers gelukkig houden.

Wie zin heeft om de handschoen op te nemen en te kampen in één van de vele compo’s die wij hebben voorzien, surft naar comma-lan.be om zich in te schrijven. Nieuwsgierig naar wat dat ganse LANparty gedoe nu feitelijk inhoudt? Dan moet je overdag maar eens even het jeugdhuis binnenspringen. Ergens tussen de nesten kabels, computerschermen en lichtjes zul je ons wel aantreffen.