Netsensei

Much Ado About Nothing

Portret

Ik was wat aan het rommelen in foto’s van Benenwerk 2007. Ik vond er een hoop onderbelichte foto’s getrokken aan ISO 1600 en een klets. En lo and behold, ik vond er ook eentje van mezelf. Ik heb niet veel zelfportretten die op eentwa trekken. Paspoortfoto’s trekken per definitie op niets en meestal zijn foto’s waarbij ik bewust in de lens – al dan niet verplicht – kijk gedoemd te mislukken.

Dit is een zeldzame waarvan ik zelf vind dat ze er treffelijk is uitgekomen. Eerlijk is eerlijk, het was een kot in de nacht na een stevige zomeravond in een donkere tent. Ik had zitten knoeien met de instellingen en iemand moet mijn camera in zijn/haar handen hebben gekregen. Waarschijnlijk ging ik er van uit dat er sowieso toch geen propere foto in die omstandigheden uit ging komen.

@ benenwerk 2007

Guess I was wrong! Gelukkig.