Werchter

T-minus 36 uur en ik zit goed en wel op [tag]Rock Werchter[/tag]. Mijn rugzak is gemaakt. Voldoende proviand mee, gasstelletje, kleren én een nieuwe tent die we vandaag hebben uitgeprobeerd. Altijd een uitdaging, een tent opzetten. De recente logica dicteert dat je eerst de buitentent opzet en dan pas de binnentent. Nog een geluk dat we éérst de handleiding hebben bekeken. Enfin, tentje blijkt dus ook in orde te zijn.

Morgen nog zonnecreme en zo halen en de laatste losse eindjes aan mekaar knopen.

6 replies

 • Tsss, als techneut éérst de handleiding lezen. What a shame!
  En mogen we weten naar welke bands uw voorkeur gaan?

 • Minstens factor 15 zeiden ze vanmorgen op StuBru. Er was sprake van tot tien graden warmer “op de wei” dan de temperatuur in de schaduw, dus ik zou genoeg voorzorgen nemen. 😀

 • Matthias

  28 juni 2006 at 11:48 am

  Hehe. Welta. Ik had al zo’n vermoeden dat het eerst de buitentent opzetten was. Maar ik was te tam om te prutsen. Dus éven gespiekt in de handleiding.

  Anouk, RHCP, Absynthe Minded, The Raconteurs, Kaiser Chiefs, Hooverphonic, dEUS, Franz Ferdinand,… too many to name.

  Inferis, mercie voor de tip! 🙂 Vanmiddag ging ik nog een pulleke crème halen! 🙂

 • amuzeer je e kep!

 • hoe bedoel je eerst buitentent? … dan heb je het niet over een iglotentje hoop ik :p
  wij hadden zo’n tent waarvan je gewoon eerst de rits opendoet en na 2 seconden staat ie er opengeklapt, en 5 seconden later kan je em alweer dichtgedaan hebben 😉 heel makkelijk en goed in orde voor een festival, ook al zou ik er geen enorme storm mee gaan trotseren.

 • Matthias

  3 juli 2006 at 2:40 pm

  Bleo, het gaat inderdaad om een iglootje. Toen we arriveerden merkten we dat er weeral een nieuw model op de markt is: ronde schijven die je snel openklapt. Is dat niet het type tent dat je beschrijft?

  ’t Is niet dat ik zo vaak ga kamperen dat ik mee ben met de laatste fashion wat betreft tenten.

  Nu ja, een iglootje kan ik ook op tien minuutjes op en af breken. What’s the rush? ’t Is een zomerfestival voor iets. Niet?

Commentaar is gesloten