Netsensei

Much Ado About Nothing

Skireis

Het is bijna weer zover. Nog een kleine tien dagen en we vertrekken weer naar Franse alpen om daar op de lange latten te gaan staan. Na vorig jaar heb ik de smaak zo te pakken dat er weinig twijfel was om dit jaar terug te keren. Dus ben ik vandaag maar begonnen met het maken van mijn trekrugzak.

Naast het obligate ondergoed moet ik dit jaar heel wat minder moeite doen om skispecifieke attributen zoals een skipak, handschoenen,… aan te schaffen. Nu hangen ze gewoon in mijn kast. Handig! Alleen de stevige wollen sokken zijn een probleem, die ga ik van mijn broer moeten pikken of zo. En dan is er nog de kwestie om alles in de rugzak te krijgen, maar dat zien we dan morgen wel weer.

Afijn, ik ben er helemaal klaar voor om te vertrekken. Hopelijk is het weer wat beter dan vorig jaar en ligt er toch nog voldoende sneeuw.