Dagje Antwerpen

Gisteren was ik met kameraad Twanne een dagje in ’t Stad. Ik had hem beloofd om samen eens op fotouitstap te trekken. Dus trokken we voorzien van vier toestellen (mijn D50, zijn D70 en nog twee analoge Praktica toestelletjes) richting Antwerpen. Onze tocht bracht ons van de Mediamarkt (als kinderen in een speelgoedwinkel, ja!) naar het werk, het eilandje, de kerstmarkt, de stadsfeestzaal (Saturn, Saturn, Saturn!!) en nog veel meer. Heel wat weer bijgeleerd trouwens.

Het resultaat vind je in onderstaande set.

Het Eilandje

One reply

  • Het was mij een zeer aangenaam dagje. Gewoon de blikken alleen al die we kregen van voorbijgangers toen we zeer spontaan een kapotte paraplu aan het schieten waren.

    In ieder geval kudos met de bewerkingen!

    En ik zie mezelf eens aan andere kant van de lens! šŸ˜‰

Commentaar is gesloten