Netsensei

Much Ado About Nothing

OpenID @ Barcamp3

Hoewel ik er zelf niet bij kon zijn was er blijkbaar op BarcampBrussels3 heel wat interessants te zien en boeiend volk te ontmoeten! Ook OpenID maakte er blijkbaar een niet onopgemerkte entrée. De presentatie van Frank werd was naar het schijnt druk bezet. Het is fijn te weten dat er zoveel interesse is voor OpenID.

Frank was zo vriendelijk om gelijk zijn presentatie op het net te gooien. Het is een mooi overzicht voor wat OpenID staat en wat je ermee kan doen. Het bekijken waard.

Mijn eigen wapenfeiten op het OpenID front lagen dit weekend wat stil. Ondertussen heb ik mijn plugin sinds het begin van de week verder bijgewerkt. Het belangrijkste zeer blijft echter: akismet verwijst elke OpenID comment richting prullenmand. Een OpenID comment die door de plugin wordt gegeneerd bevat nochtans zoveel mogelijk relevante info (e-mail, nickname, url, comment inhoud) Toch wordt gebruik van OpenID afgestraft. Dit moet ik nog nader onderzoeken. Verder blijf ik input appreciëren. De plugin blijft op dit blogje actief. Ik ben vooral geïnteresseerd in mensen die de plugin reeds gebruikt hebben om hier een comment te plaatsen. Ik heb die comments uit de prullenbak opgevist maar ik zou graag willen weten of akismet daaruit geleerd heeft en ze bij een tweede poging al dan niet opnieuw richting spambox worden gestuurd.