Simple OpeniD plugin @ WordPress.org

Kijkt! Tegen mijn eigen verwachtingen in heeft Simple OpenID plugin een stekje gekregen in de officiële WordPress.org Plugin database.

Ik had in de vooravond vlak voor vertrek op het werk een request geplaatst. Toen ik van stappen met kameraad WebsterMC terug kwam vond ik een mailtje met de approval! Fijn! Het mooie is dat WordPress.org Subversion ondersteunt. Ideaal voor versiebeheer. Meer zelfs, er wordt dynamisch een ZIP file getrokken van de laatste versie. Deze wordt vervolgens geheel automagisch aangeboden. Downloaden die hap!

(ja, ik ga nu toch van de gelegenheid gebruik maken om mijn winkel te promoten.)

7 replies

 • In zo’n geval is zelfpromotie meer dan toegestaan Knap werk!

  Bij de description staat er wel een klein klein fout in de eerste zin: “a registering” heeft natuurlijk een “a” teveel.

 • Nice! Verwacht nu maar een hoop features requests, bug reports en andere vragen en opmerkingen. 🙂

 • Ik heb u tekst op http://www.netsensei.nl/homebrew/simple-openid-plugin/ nagelezen en er wat typ- en taalfoutjes uitgehaald. Ik mail ze je zo meteen door.

 • @TomC: thanks! Engels schrijven gaat mij wel af, maar die teksten heb ik toch ook maar zo tussendoor uit mijn losse pols geschud. Tijd, jong! Tijd!

 • Ik wilde een commentaar geven middels mijn OpenID, en ik werd wel netjes naar de OpenID server gestuurd, en daarna ook weer naar jouw site, maar daar kreeg ik een blanco pagina in mijn browser te zien. Ik zag mijn reactie ook niet verschijnen (in de Askimet Spam?). Vandaar dit commentaar op ‘ouderwetse’ manier, want die blanco pagina vind ik toch wel een nadeel.

  Goed, mijn commentaar was: Er bestaat nog een andere OpenID plugin voor WordPress, te downloaden via Sourceforge. Zou je kunnen aangeven wat het voordeel is van jouw plugin?

 • Aanvulling: ook na het posten van dit commentaar, kreeg ik een blanco pagina te zien, namelijk wp-comments-post

 • @Morgaine: mijn plugin wordt niet ondersteund door WordPress 2.2.

  Ik moet de code nog aanpassen zodat ie terug werkt met de nieuwste versie. Vandaar…

Commentaar is gesloten