Simple OpenID plugin 0.1 beta

Ik denk dat ik de eerste beta versie van mijn plugin nu wel kan vrijgeven. Ik ben op het punt gekomen dat ik er lang genoeg aan heb gewerkt. Without much ado: je kan hieronder alles terugvinden…

Simple OpenID plugin 0.1 beta

Let wel: dit is een zeer vroege beta release. In het beste geval werkt het meteen, in het slechtste geval zal je even moeten zoeken. Ik heb mijn best gedaan om het uit te testen op verschillende configuraties en de moeilijkheden wat te documenteren. Opmerkingen, patches, code en dergelijke mag je mij toesturen op matthias [apestaartje] netsensei [puntje] nl. Uiteraard hoe meer hoe liever dus wie mij weet te helpen met een bepaald probleem krijgt er immers credits voor!

Veel plezier ermee!

4 replies

 • Ik ga ‘m zeker testen.

  Is het trouwens normaal dat mijn openid niet onthouden wordt? Mijn naam, mail en url blijven ingevuld (staan in een cookie), maar de openid van mijn vorige comment is niet onthouden.

 • Matthias

  9 mei 2007 at 9:29 pm

  Dat kan kloppen. Er wordt inderdaad een cookie aangemaakt, maar ik kon er niet goed aan uit waar die voor moest dienen.

  Bij deze heb je dat dus voor mij verklaart. En weer een feature voor de volgende versie šŸ™‚

 • I wish you can make this work for 2.6.3 .

Commentaar is gesloten