Netsensei

Much Ado About Nothing

Fosdem

Nu zaterdag vertoef ik normaal gezien op Fosdem. Het is de eerste keer dat ik ga. De voorbije jaren had ik altijd de intentie maar er kwam altijd wel iets tussen. Of het was voorbij voor ik het goed doorhad. Dit jaar dus niet. Met drie man zakken wij dus met laptops en geekware af naar Brussel.

FOSDEM, the Free and Open Source Software Developers’ European Meeting

Het programma ziet er alvast goed uit. Ik wil vooral de lezingen rond X.Org, AIGLX, gstreamer, tinymail en misschien ook nog Mozilla meepikken. Interessante topics te over eigenlijk.

O ja, ik heb gezien dat Peter Forret een nieuwe Barcamp aan het bezigen is. Ondertussen al de derde editie! Dat zou voor ergens in mei moeten zijn. Ik denk dat ik daar ook eens mijn koppeke ga moeten tonen. Eens kijken of ik tegen dan een interessante topic kan verzinnen…