Netsensei

Much Ado About Nothing

In het nieuw

Zo. Ik heb mijn weblogje in een nieuw kleedje gestoken. Ik wilde er aan het begin van het nieuwe jaar eens werk van maken en dus heb ik de voorbije week af en aan wat zitten pleuren met HTML, CSS en PHP. Als je de blogosfeer een beetje kent, dan zal je wel zien dat ik de mosterd ook bij anderen heb gehaald voor een aantal zaken. Beter goed gekopieerd dan slecht uitgevonden en al. Ik hoop dat het resultaat bevalt.

Bij de site niet helemaal doorkomt: even je browser cache legen en refreshen met F5 zou moeten helpen. Als je problemen of opmerkingen hebt mag je mij gerust een mailtje sturen.

O ja, ik ben ook achter de schermen bezig om het zaakje beter te beschermen tegen spammers en hackers. Als er iets uitvalt: geen paniek dus.

Alvast een gelukkig nieuwjaar dus!

Update: ik merk dat de delicious plugin lastig doet. Ik heb al verschillende geprobeerd maar geen die echt goed lijkt te werken. Ik vermoed dat het ligt aan de magpie bibliotheek ligt. Tegenwoordig zit die ingebouwd in wordpress. De cache wordt niet bewaard in een apart bestandje maar in de databank. Daar moet ik eens naar kijken.