Netsensei

Much Ado About Nothing

Neen, neen, NEEN!!

Net als Michel wil ik een beetje een originele theme voor mijn blogje. Geen afgezaagde, met bijgewerkte header Kubrick of K2. Neen. Ik wil iets dat helemaal van mezelve komt. Expres heb ik zelfs niet gekeken naar de themes van anderen om inspiratie op te doen. Niets goeds kan daarvan komen! Alleen maar een “hé, zo’n hippe dinges wil ik ook” samenraapsel. Neen, ik wilde er eens hard tegenaan gaan. Hoge, schier onrealistische eisen en al. Een tweetal weken geleden heb ik de handen uit de mouwen gestoken. Elke avond achter het scherm. Ik had gehoopt om het tegen Blogcom op straat te kunnen gooien, maar ’t had niet mogen zijn. Daarvoor was het nog net te vroeg.

Van ’t weekend viel het mij op dat de Asfaltkonijn website qua concept wel héél erg trekt op het mijne. ‘t-zal-toch-begot-geen-waar-zijn! En jup, most definitly, ik zou haast kunnen zweren dat ik de door hen gebruikte It could be this one theme geplagieerd heb. Ik wilde een strak design met rounded corners en al. Ik had natuurlijk kunnen weten dat dat een platgetreden pad was. Maar ik – ongelofelijk waar – nog niet echt met rounded corners geëxperimenteerd en wilde er toch eens vol voor gaan. Bovendien lukt het hen wel om hun rounded boxes mooi te laten schalen met de resolutie. Zo ver was ik nog niet.

*zucht*

Dju, wat nu? Wel, ik denk niet dat al mijn moeite vergeefs was. het mooie aan CSS is dat ik er nog altijd alle kanten mee op kan gaan. Meer dan ooit ga ik eens hard moeten nadenken om aan mijn theme een persoonlijke toets te geven. Mja. ’t Is niet dat het volledig vergeefse moeite was, maar ’t is toch een beetje terug naar de tekentafel dus. Mjaja, ik denk dat ik dat maar eens ga doen.