Netsensei

Much Ado About Nothing

Blogcom, the aftermath

![blogcomlogo][1]

Ha! [tag]Blogcom[/tag] was zuper! De opkomst was overdonderend te noemen. Het is fantastisch om al die mensen eens in levende lijve te zien. Zo heb ik onder andere met Michael, Peter & Vera, Anne, Kathleen, en Bart en nog een hoop anderen gesproken en ben ik zelfs geïnterviewd door Stefan! Het is wel vreemd te weten dat die volslagen onbekende gezichten je blijken kennen wanneer je je eigen weblog vernoemd. En uiteindelijk blijken ze ook niet zó volslagen onbekend te zijn als blijkt dat ik hun weblogs volg. Zo’n [tag]meeting[/tag] werkt ook heel vruchtbaar want ondertussen zijn er weer tal van duistere complotten gesmeed. Op het einde van de avond kwamen Pietel, Littl’Q & Nicodemus en i. erbij.

Blogcom ging door in het [tag]Pakhuis[/tag] aan de Vlaamse Kaai. Vermaard om zijn ‘[tag]Bangelijke’[/tag]. Het werd een spaghettiavond en tot mijn spijt moet ik zeggen dat de spaghetti dan weer niet helemaal je-dat was. Maar dat kan je op voorhand niet écht gaan voorspellen. Of het moet aan mijn bord hebben gelegen. Anders was het een heel gezellige en uitgelezen locatie om dit te organiseren. Ik zou alvast willen zeggen: kudos to Jeroen!

Uiteraard bestaan daar ook foto’s van. Peter heeft er heel wat on line gegooid. De onze volgen nog! Foto’s zijn te bezichtigen op mijn flickrding.

O ja, ik heb ook een dertig seconden bewegend beeld. Ik probeer die nu via YouTube.com klaar te zetten, blijkbaar toch niet zo eenvoudig als het lijkt want écht werken doet het niet. Bovendien kiest het flashobject in kwestie een willekeurige locatie uit los van mijn webdesign. Hmz…