Netsensei

Much Ado About Nothing

Een nieuw jasje aantrekken

Zo. Mijn blog steekt in het nieuwe jasje. Zoals altijd met nieuwe dingen betekent dat, dat er hier en daar nog wel een naad zal verkeerd zitten. Ik zal er dus de komende dagen nog zwaar aan sleutelen om alles in orde te krijgen. En er zitten natuurlijk een paar nieuwe features in.

Eerst en vooral de rotating banner. Ja, ik bezit een uitgebreid fotoarchief en ’t wordt tijd dat ik daar maar eens gebruik van maak.

Asides. Net zoals bij Matt Mullenweg. Soms wil ik wel eens iets op mijn blog gooien zonder daar een volledige post over te schrijven. Of het is iets twitter-achtig maar toch niet helemaal. Dus heb ik een soort van tussenvorm gemaakt. Je zal wel zien wat ik bedoel als de eerste asides verschijnen.

Eindelijk heb ik het 800 pixel tijdperk achtergelaten. De breedte van mijn blogje schaalt nu tot 960 pixels. Dat geeft heel wat meer ademruimte.

De sidebar is nu volledig widget-fähig wat weer heel wat mogelijkheden opent.

Laat dus maar weten wat jullie ervan vinden.