Netsensei

Much Ado About Nothing

Operation aborted

Hm. Blijkbaar was mijn blogje de laatste dagen moeilijk bereikbaar voor Internet Explorer gebruikers. Die kregen een gortdroge ‘operation aborted’ error te zien. Even nagedacht wat ik fout kon hebben gedaan de laatste dagen. Ik moest kijken in de richting van de plugins die ik heb geïnstalleerd. Na wat in- en uitschakelen en testen blijkt nu dat de de slightbox plugin de boosdoener is. Op dit moment lijkt het probleem van de baan te zijn.

Ondertussen vond ik ook nog bevestiging via Google. Terug naar de tekentafel terug en op zoek naar een betere lightbox plugin.

Ik kan natuurlijk ook verlangen naar een ideale wereld waarin mensen (hun oude) Internet Explorer gewoon dumpen voor een alternatief dat wél werkt zonder cryptische foutboodschappen.