Operation aborted

Hm. Blijkbaar was mijn blogje de laatste dagen moeilijk bereikbaar voor Internet Explorer gebruikers. Die kregen een gortdroge ‘operation aborted’ error te zien. Even nagedacht wat ik fout kon hebben gedaan de laatste dagen. Ik moest kijken in de richting van de plugins die ik heb geïnstalleerd. Na wat in- en uitschakelen en testen blijkt nu dat de de slightbox plugin de boosdoener is. Op dit moment lijkt het probleem van de baan te zijn.

Ondertussen vond ik ook nog bevestiging via Google. Terug naar de tekentafel terug en op zoek naar een betere lightbox plugin.

Ik kan natuurlijk ook verlangen naar een ideale wereld waarin mensen (hun oude) Internet Explorer gewoon dumpen voor een alternatief dat wél werkt zonder cryptische foutboodschappen.

2 replies

  • ach, alle alternatieven hebben ook hun nadelen en werken op hun beurt weer niet met andere toepassingen … bovendien zijn de meeste mensen niet geinteresseerd in al deze dingen en willen ze gewoon computer kopen en ermee werken zonder te moeten "tweaken".
    en zo heb je tenminste een uitdaging …

  • Zoals ik bij Andhi al zei, gebruik ik dus deze lightbox plugin (en die knopjes om een link in te voegen hierboven bewijzen meteen hun nut!). Vorige week was mijn blog wel ongelooflijk traag. Ik weet niet of het met die lightbox plugin te maken heeft, maar deze week loopt alles precies terug vlot.

Commentaar is gesloten