Netsensei

Much Ado About Nothing

Krant

Tom schreef er al over: donderdavond werd wij – Tom, Thomas en mezelve – op de rooster gelegd door een journalist. Het onderwerp? Achtduizend! Toen een tijdje geleden een mailtje binnenliep van Tom Brinckman met de vraag of we wilden geïnterviewd worden voor het Brugsch Handelsblad, zeiden we dan ook geen neen.

Eerst was er het fotogedeelte waarvoor we werden meegetroond naar het Concertgebouw. We zijn de vriendelijke dame van de veiligheid meer dan dankbaar om ons – ondanks een concert dat net in het gebouw doorging – toch toegang te geven tot de kamermuziekzaal. Daar werden we uitgebreid gefotografeerd. Het resultaat vind je al op Flickr terug. (geslaagde foto’s vind ikzelf toch!) Uiteraard was het heel leerrijk om te zien hoe de pro te werk ging en mochten we uitgebreid zijn materiaal bewonderen.

Daarna ging het naar het tegenoverliggende restaurant ’t Putje voor het diepte-interview. De journalist zelf was meer dan geïnteresseerd in het project want het werd best wel een leuk gesprek waarbij we tips en ervaringen uitwisselden. De man was immers ook immers ooit begonnen als amateurfotograaf en is sindskort zelf ook aan het bloggen geslagen. Ik ben benieuwd naar het gedrukte eindresultaat.

O ja, eindigen deden we in de Pitaleir achter de Halletoren. Na beoordeling door de inwendige brengt dat het aantal pittazaken die naam waardig in het Brugse op vier. Ze leveren trouwens aan huis…