Netsensei

Much Ado About Nothing

Podcast

k! Stefan heeft ons interview van afgelopen vrijdag op Antwerpen Blogt gegooid! Je kan ze al ginder stromend beluisteren en natuurlijk ook downloaden.

Tot nu toe heb ik niet veel aandacht aan het fenomeen besteedt. Niet dat ik er zelf mee ga beginnen. Eug zegt het in zijn podcast al: het is iets anders dan zomaar wat schrijven. Je moet iets coherent weten te brengen en er kruipt tijd en moeite in voorbereiding en nabewerking. Enfin, ik ben dan ook meer geïnteresseerd in het luisteren naar goede podcasts. Ik ga daar eens mee moeten beginnen en al doende mensen met weinig bandbreedte verder tot wanhoop drijven.

Ik denk trouwens dat er iets mis is met zijn opnameapparatuur want ik vind mezelve vre-se-lijk nasaal klinken. Gelukkig nog net geen nanny Fine toestanden. Misschien lag het aan de Bangelijke. Maar van één glas ga ik zo niet spreken. Mensen, in het echt klink ik dus niet zo.