Netsensei

Much Ado About Nothing

LVB doet het weer

Naar het schijnt heeft LVB een interview mogen geven op de Amerikaanse nationale radio. Mooi is dat! Meer zelfs, hij mocht er een woordje placeren over de anti-amerikaanse gevoelens (en Raymond van het Groenewoud) die België teisteren! Super! Alleen, hij vergallopeert zich toch wel een beetje met volgende boude stelling. Wij quoten:

“Well, you know, anti-americanism in Belgium is mostly seen and heard in the media and among university professors and artists and intellectuals and also a lot of politicians on the left side but in general the young people–who of course are loving the pop music that comes out of America and the movies that are coming from America–the young people are not anti-American in general.”

Van ongenuanceerd gesproken! Laat staan bevooroordeeld! Luc, ik denk dat je zojuist flink wat mensen zwaar geschoffeerd heb. Foei!