LVB doet het weer

Naar het schijnt heeft LVB een interview mogen geven op de Amerikaanse nationale radio. Mooi is dat! Meer zelfs, hij mocht er een woordje placeren over de anti-amerikaanse gevoelens (en Raymond van het Groenewoud) die België teisteren! Super! Alleen, hij vergallopeert zich toch wel een beetje met volgende boude stelling. Wij quoten:

“Well, you know, anti-americanism in Belgium is mostly seen and heard in the media and among university professors and artists and intellectuals and also a lot of politicians on the left side but in general the young people—who of course are loving the pop music that comes out of America and the movies that are coming from America—the young people are not anti-American in general.”

Van ongenuanceerd gesproken! Laat staan bevooroordeeld! Luc, ik denk dat je zojuist flink wat mensen zwaar geschoffeerd heb. Foei!

2 replies

  • Ja, dat klinkt inderdaad niet erg onbevooroordeeld. Je zal maar een artiest zijn en anti-amerikaans genoemd worden. Langs de andere kant: who cares? Zitten de Amerikanen echt in met wat die “kleine” Belgen over hun denken? Ik moet ook niet echt weten wat zij over ons denken…

  • Wat moet je denken van lui, zoals LvB, die Bush hoog in hun vaandel dragen ??
    Jammergenoeg zijn het net diegene die dagelijks de krant halen met hun diepblauwe hersenspinsels.

Commentaar is gesloten