Blog

Het is natuurlijk wel een beetje ambetant om zo zonder internet te moeten leven. Althans, na de uren. Ik zou nog willen bloggen over o.a. de nieuwe Lost serie, mijn wedervaren in Antwerpen, wat er ruist op het Internet, enzovoort. Maar voorlopig moet ik mij tot het minimum minimorum beperken. Ik kijk al uit naar volgende week dinsdag. Met een beetje geluk komen ze dan internet installeren. Kan ik eindelijk terug mijn RSS feeds deftig volgen.

3 replies

  • en waar blijven die foto’s van je appartement?

  • Is er geen “openbare” AP in de buurt? Effe kisMac aanzwengelen zou ik zeggen, Oftewel op zoek gaan naar een café waar er een hotspot is van Belgacom (normaal heb je nog mijn login om daar op te geraken.

  • Matthias

    23 september 2005 at 9:10 am

    Volgende week neem ik mijn camera mee. Beloofd!

Commentaar is gesloten