Netsensei

Much Ado About Nothing

Migratie

Vanavond is het dan eindelijk zover. De eerste spulletjes uit mijn roerend goed arriveren in Antwerpen. Ik blijf samen met kameraad Bram ter plaatse om ’s ochtends vroeg de mannen van Ikea en mijn meubels te ontvangen. Morgen wordt dus een dagje schroeven en timmeren.

Ondertussen heb ik ook Integan gebeld. Volgende week woensdag komen ze mijn kabelaansluiting regelen. Ik zou dan toch al TV moeten kunnen kijken. Digitale televisie, daar doen we niet aan mee wegens duur en eerder brol hors catégorie als ik zo uit de eerste reacties mag opmaken. Op internet moet ik wel wat wachten. Met een beetje geluk wordt dat op 27 september geïnstalleerd. Aangezien ik geen vaste telefoonaansluiting heb, ben ik maar voor kabelbreedband gegaan. En dan kom ik uiteraard ook uit bij Integan/Telenet. Ik ben geen groot downloader/uploader dus ik heb een klassiek standaard abonnement genomen.

Jetzt geht los!