Netsensei

Much Ado About Nothing

On line

Boem. Hier zijn we dan. Ik heb eindelijk internet! Een frisse installateur passeerde hier deze middag om de nodige apparatuur te installeren. Drie zwarte bakjes en wat gemorrel met kabels later was er dan le moment suprême. Zonder meer kreeg ik de standaard MSN portal te zien waarop Internet Explorer ingesteld is. De installateur wilde gelijk mijn mail account instellen op outlook express. Gelukkig kon hem tegenhouden om dergelijke blasfemie te voltrekken. Ik heb mij gelijk de drievuldigheid Firefox, Thunderbird en OpenOffice.org geïnstalleerd.

Ik dacht nochtans dat 2,5Gb voldoende zou zijn voor een standaard windows XP installatie. Guess not want nu zit ie te neuten dat er te weinig schijfruimte is. Windows XP is een mastodont. En daar heb ik problemen mee. Zware problemen. Soit. Ik ga er geen boompje over opzetten. Nu trek ik richting Delhaize om boodschappen te doen.

O ja. Ik heb gisteren met Tom gedineerd. Ik heb gelijk mijn camera meegenomen. Ik ben uiteraard de USB kabel van mijn A60 vergeten. Ofwel zal er iemand in al zijn goedheid hier een compatibel tussenstuk moeten binnen steken. Ofwel zullen jullie moeten wachten tot het weekend op een fotografisch verslag…