Netsensei

Much Ado About Nothing

Migratie

Nu mag het wel gelanceerd worden me dunkt. Matthias verhuist! En wel naar Antwerpen. Na een jaar karren met de trein – en alle vernederingen en frustraties die erbij horen – heb ik een studio in ’t Stad gezocht én gevonden. Er gingen een paar weken zoekwerk op hebbes en een aantal bezoekjes aan immokantoren aan vooraf, maar uiteindelijk hebben we iets geriefelijk gevonden op het Zuid tegen een goede huurprijs (what’s in a name). De bedoeling is dat ik daar van maandag tot vrijdag op deze vooruitgeschoven post verblijf en in het weekend naar het basiskamp terugkeer. Zoals de zaken ervoor staan betrek ik het pand ter zake in september. Morgen gaan we alvast op meubelkijktocht in Ikea. De hotdogs en warme worst alginder zijn uiteraard een incentive om daar asap werk van te maken.