Migratie

Nu mag het wel gelanceerd worden me dunkt. Matthias verhuist! En wel naar Antwerpen. Na een jaar karren met de trein – en alle vernederingen en frustraties die erbij horen – heb ik een studio in ’t Stad gezocht én gevonden. Er gingen een paar weken zoekwerk op hebbes en een aantal bezoekjes aan immokantoren aan vooraf, maar uiteindelijk hebben we iets geriefelijk gevonden op het Zuid tegen een goede huurprijs (what’s in a name). De bedoeling is dat ik daar van maandag tot vrijdag op deze vooruitgeschoven post verblijf en in het weekend naar het basiskamp terugkeer. Zoals de zaken ervoor staan betrek ik het pand ter zake in september. Morgen gaan we alvast op meubelkijktocht in Ikea. De hotdogs en warme worst alginder zijn uiteraard een incentive om daar asap werk van te maken.

4 replies

 • Amai… Proficiat met de nieuwe woonst!
  (Tip: rommelmarkten zijn nòg leuker dan Ikea :-))

 • Uw nieuw appartementje (dat trouwens langs de buitenkant al door mij goedgekeurd is) ligt op 5 minuutjes wandelen van mijn appartementje.

  We zullen wel vaak bij elkaar gaan “buurten” denk ik…

 • Matthias

  14 augustus 2005 at 1:00 pm

  ’t zal wezen!

  Het trapje is wel nogal smal (verboden te verhuizen via de trap overigens) maar eenmaal boven is het een zee van ruimte.

 • Bij deze: als ge mij de datum van uwen verhuis doorgeeft, houd ik me vrij en eventueel ook de auto van ons ma. Kwestie dat je ouders geen 2 keer over & weer moeten rijden.

Commentaar is gesloten