Netsensei

Much Ado About Nothing

Uitzet

Nu het zo goed als vaststaat dat ik verhuis, zijn we vanmiddag op meubelkijktocht geweest in de ikea van Ternat. Ik heb daar heel veel dingen gezien die mij aanstonden. Belangrijk vind ik een goede bureaustoel. Verder natuurlijk ook een tafel, stoelen, een zetel, een bed, een kast of twee en ga zo maar daar. Tot slot heb ik mij alvast een basisuitzet aangeschaft: borden, bestek, gewone glazen, wijnglazen, een messenblok, een paar potten en een paar pannen, een blikopener,… Nu zullen sommigen gniffelen: waarom Ikea? Waarom bij die gigant? Wel, omdat de spulletjes die ze daar verkopen ideaal zijn voor een starter. Niet overdreven duur en toch nog degelijk genoeg. Bovendien voorzien ze een verhuisservice, en dat is best wel handig aangezien de trap verhuizen van zware meubels niet bepaald toelaat. Mijn studio to be bevindt zich namelijk op de eerste verdieping. Tot slot doet het wel raar om te kunnen zeggen: “Pas op met mijn wijnglazen!” Ook al mogen ze niks gekost hebben.