Netsensei

Much Ado About Nothing

De eerste dag

Zo. De eerste dag heb ik gehad. De cursussessie voor onze nieuw document management systeem was een uurtje vroeger gedaan dus ik was wat eerder thuis dan vroeger. En daar zat ik dan in een ruimte en met meubels waar ik niet helemaal vertrouwd mee ben. De kasten staan bovendien leeg en heel wat zaken zijn nog ingepakt. Die eerste momenten waren absoluut niet de meest aangename. Ik ben dan ook nooit op kot of zo geweest.

De koelkast was ook niet bepaald de hoorn des overvloeds dus al snel ging het richting Delhaize voor het nodige. Die eerste avond serveerde ik mezelf een steak met kruidenboter en groentensla. Kameraad Vincent arriveerde midden in mijn maaltijd. Hij woont al een klein jaartje in Antwerpen. We maakten uiteindelijk een wandeling die uiteindelijk eindigde in het Pakhuis.