Koelkast

Een ganse nacht druppen in een potje heeft het geduurd eer de koelkast eindelijk volledig ontdooid was. Nieuwsgierig keek Stef toe hoe ik het zaakje verder schoonmaakte. Gelukkig bewaar ik niet superveel in dat ding. Ik moest mij gisteravond alvast niet volproppen. Thank god! Na de schoonmaak was er dan het moment suprême: de stekker terug insteken. Zou ie terug aanslaan? Eenmaal zover zoemde het toestel quasi onmiddellijk voort alsof er nooit iets gebeurd is. Stef liet zich nog een triomfantelijk MoOoOoOsE! ontvallen. En daarmee hebben we dit ook weer achter de rug.

En nu de menu vanavond: gebakken charlotjes met een lekker vlezeken!

2 replies

  • Gebakken Charlotjes … *kijkt zeer bedenkelijk* … kannibalistische neigingen mijn waarde ?
    Mocht ge sjallotjes schrijven zou ik u al minder verdenken 😉

  • Een goeie truuk: kommen met het water in uw frigo zetten. Dan ontdooit ie sneller.

Commentaar is gesloten