Lenteschoonmaak

Het valt eraan te merken dat het wat beter weer is. Mijn vader heeft een dag verlof en er wordt duchtig schoongemaakt: terras ontmossen, tuinmeubels afspoelen,… En als ik zo rondkijk, dan kan mijn stek hier in Brugge ook best wel eens met een beurt met de grove borstel verdragen.

En hoe zit het met uw lenteschoonmaakplannen?

2 replies

  • Heer Matthias,
    Tot mijn eeuwigdurende schande moet ik U bekennen dat ik een godsgruwelijke hekel heb aan schoonmaken. Mijn vrouw en echtgenote heeft echter last van haar rug en dus moet ik toch noodgedwongen soms met emmer en dweil aan de slag. En het vervelende is dat ik dan niet voorbij mijn computer kan lopen zonder te even te kijken of er soms geen nieuwe berichten of posts zijn. Ja, dan duurt dat schoonmaken natuurlijk wel erg lang…
    Met vriendelijke groeten,
    De Drs.

  • Jaja, ik ken het probleem. Afleiding rekt de klus alleen maar šŸ™‚

Commentaar is gesloten