Netsensei

Much Ado About Nothing

Terrasjesweer

Gisteren voor het eerst echt een ganse avond op terras gezet. In goed gezelschap nog wel want ik had mijn karretje aangepikt bij collega Guy, Katrien en vrienden Stijn en Sven. Een zeer aangename kennismaking overigens.

Eerste stop was de Kapitein Zeppos. Ook niet vaak dat ik daar beland. Ik passeer er wanneer ik van/naar het werk kom/ga. Tegenwoordig zit hun terras zowat stampvol. Het is ook zo’n meetingplek voor de ganse buurt. Wil je mensen ontmoeten? Dan spreek je af aan het Mechels plein in de Kapitein Zeppos. Gelukkig viel het gisterenavond nog best mee. De spaghetti bolognaise is er niet meteen speciaal, maar wel lekker.

Daarna ging het richting dakterras van Stijn en Sven. Hun woonst is een onwaarschijnlijk koetshuis in hartje Antwerpen. Mooi ingericht en met allerlei trapjes, kamertjes, nissen en zelfs een torentje met toegang tot het terras! Heel stijlvol en lekker apart. Ik zou er ook wel willen wonen.

Zo. Bij deze heb ik mijn belofte gehouden om iets te schrijven.

O ja, Meeting of Minds ging door in het Elzenveld. Niet dat ik er aanwezig was (werk!), maar ik ben toch nog Pietel tegen het lijf gelopen die een snelle pitstop ging maken. Nu maar wachten op verslagen en gallerijen vol foto’s van bloggers en artsy farty techy peeple die socializen.