Netsensei

Much Ado About Nothing

Kabel

Vanmorgen werd ik wakker met wat hoofdpijn. Ik had ook niet zo veel zin om uit bed te rollen. De idee dat vandaag mijn kabel werd aangesloten was de wonderlijke kuur om dat te veranderen. Ik verwachtte de technieker van de Integan tussen 8 en 12. Ik moest dus thuis blijven. Dé gelegenheid om wat verder te wennen. Al snel ging ik over tot de orde van de dag: ontbijten met de Knack van vorige week. (ja, ik lees ze grondig) Daarna was het Monty Python tijd. Mijn collectie is – eerder toevallig – meeverhuisd en ik heb het er dan maar van genomen door Monty Python Live at Hollywood Bowl 1982 te bekijken. Om 11u arriveerde dan uiteindelijk de kabelman (cableguy, cabledude, etc.) Vijf minuten later kon ik op een geleend TV’tje rondzappen. Huzzah! Nog eens vijf minuten later kreeg ik een belletje van het thuisfront. Of ik CNN ontvang? Ja zeker! Lang leve Integan! Voor zolang dat dat nog gaat duren that is…