Netsensei

Much Ado About Nothing

Voorbarig?

Tiens, misschien was ik toch wat te snel! Patje Janssens doet dat heel erg goed in Antwerpen. Tegen de verwachtingen in. ’t Was dat iedereen er heel pessimistisch over deed en niet verder durfde denken dan 8 oktober. En kijk eens aan! Ik denk dat er vanavond daar een paar mensen serieus gaan feesten!

Natuurlijk ook proficiat aan de Gentenaren die dat daar zo goed hebben gedaan! Fantastisch werk, mannen! En natuurlijk vingers kruisen dat er ook voor Lien een plaatsje zal zijn straks.

Hier in Brugge blijft het status quo. ’t Is te zeggen, het Belang wint wel een aantal stemmen, maar zo ook de cd&v en de sp.a. Grote verliezer hier is de VLD. Geen grote verrassingen dus. Een goeie zaak? Goh, ’t is nog eens zes jaar Moenaert. Ik weet niet of ik daar zo enthousiast over mag zijn. Ik hoop vooral dat er nu eens eindelijk plaats zal worden geruimd voor het jonge volkje dat hier op nogal stiefmoederlijke manier wordt aangehaald. Enfin ja, one can only hope…