Netsensei

Much Ado About Nothing

Ijspiste / zwembad

Bon. Gisterenavond grote twijfel. Vincent wilde eerst een ijspiste aanleggen in zijn keuken, maar besloot dat een tropisch zwembad nét iets leuker staat. En dat ging zo.

Je laat de diepvries een ganse week op een kier staan. Condensatie doet de rest. Zo troffen we dus gisterenavond een gigantisch ijsblok aan in zijn keuken. Uitkuisen is de boodschap. Hm. We hadden die avond eigenlijk spaghetti carbonara gepland. Dus koppelden we het aangename aan het nuttige. Spaghetti klaarmaken en de pot heet kookwater vervolgens de ijskast in. Met dank aan Nicodemus voor de tip. Dat leidde dan weer tot het ontstaan van een stroom water die zich kon meten met de Schelde.

Uiteindelijk kregen we het zaakje toch nog droog gelegd. Ik denk dat we mogen concluderen dat 1/ een mens nooit genoeg dweilen in huis kan hebben 2/ je best twee keer controleert of de deur van de diepvries wel goed gesloten is.