Netsensei

Much Ado About Nothing

Onweer

Zoals jullie konden deduceren was ik vanmiddag in Brussel. Meer bepaald op de Reyerslaan in het Huis. Toen ik daar rond vijven terug buitenkwam plensde de regen er met bakken uit. Ik had al een keer in mijn leven een straat in een kolkende rivier zien veranderen maar wat ik vanmiddag zag was wel heel spectaculair: de volledige avondspits in hartje Brussel die knarsend tot stilstand kwam in een zondvloed van regen. Putjes die het water niet meer konden slikken en voetpaden die tot kolkende waterlopen verwerden. Tot aan de bushalte aan Meiser geraken had dan ook héél veel weg van canyoning.

En ik nog vanmorgen twijfelen of ik mijn jas en paraplu niet best gewoon thuis zou laten. Ik kwam hoe dan ook doorweekt terug thuis in Antwerpen. Nu. het positieve is dan weer dat pollen uit de lucht gewassen zijn: tijd om de ramen hier vol open te gooien en de zuurstof terug bezit te laten nemen van mijn leefruimte! Hoera!