Micro appartement

Only in NY! Voor een wereldstad waar bewoonbare oppervlakte een bijzonder waardevol goed is, is dit fantastisch. Of nog, hoe je met weinig toch een bijzonder comfortabel leven kan leiden.

Niet dat ik er nu meteen zou willen wonen. Het is niet dat die mens meteen allerlei hobbies erop kan nahouden. De eigenaar is een duidelijk een beeldschermmens. Veel plaats heb je daar niet voor nodig. En een wasmachine of droogkast zag ik toch ook niet in de weg staan. En dat gedoe met die opbergbare inductiekookplaten: ik weet het nog zo niet.

Hoe zou dat hier zitten. Bestaan er hier bewoonbare micro appartementen in Antwerpen, Gent of, begot, Brugge?

3 replies

  • Van het bedrijf dat die bedden maakt, en nog meer andere meubels. http://youtu.be/dAa6bOWB8qY

  • Er is een heel klein appartement in Zeebrugge, denk ik. In alle geval ergens aan de kust, dus misschien eerder een vakantiewoning. Zo uitgekiend ingericht, dat verdient respect van deze architect. Ik zoek eens in welk boek ik het staan heb.
    Leuke ideeën in het filmpje trouwens. Ik zal het nog eens heel uitgebreid bekijken als het niet zo laat is.

  • Ik zie mij daar nog wel wonen eigenlijk. Ik woon nu al klein, maar zo efficiënt heb ik mijn appartement niet kunnen inrichten. Hij moet wel een ander tapijt kopen maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk 🙂

Commentaar is gesloten