Een ei dat gelegd moest worden

Ik zat met een ei dat al een hele tijd geleden gelegd had moeten worden. Vroeger was mijn blog bij momenten zo’n beetje een experimenteertuin voor al mijn IT interesses. Maar de laatste jaren vond ik minder en minder dat code en zo er thuis hoorde. In de eerste plaats omdat wat ik over technologie en over mezelf schreef soms zo ver uit elkaar liggen, maar ook omdat mijn lezerspubliek veranderd is.

Dit blogje is zoetjes aan een lifelog geworden.

En ergens vond ik dat jammer want ondertussen zat ik wel met dat technologische ei dat ik nergens kwijt kon.  Ondertussen ben ik een kleine twee jaar geleden gestopt met freelancen en was er de oude site van de eenmanszaak. En dus besloot ik in het najaar om er een technologieblog van te maken waar ik mezelf volledig kan uitleven.

Ondertussen ben ik een tijdje geleden in alle stilte aan het schrijven geslagen. En is het wel heel erg duidelijk hoe groot dat ei wel niet was. Ergens hoop ik dat het verdwijnen van dat ei ook wel ruimte creëert om hier te verder bloggen.

4 replies

  • Twee vraagjes ivm met je techblog :
    – heeft ie een rss feed?
    – commentaren werken niet, tenminste, ik zie geen optie om commentaren te schrijven (vandaar dat ik hier reageer).

  • Ik denk dat ik heb bij deze hier ga houden, van de andere snap ik euhm… bijna niks. 😉

  • Een RSS feed & comments zijn features die ik nog moet aanzetten. Vijf minuten werk natuurlijk. 😉 Maar ik houd het voorlopig liever eenvoudig zodat ik me enkel hoef te focussen op schrijven en niet op de toeters en bellen.

    Haha 🙂 Da’s ook de reden waarom ik de andere ben begonnen! ;-p

  • Ik zou beiden wel willen lezen, maar zolang het geen rss feed heeft, begin ik niet aan de technology blog. Spijtig. Verwittig maar op deze blog wanneer je die 5 minuutjes werk in je drukke agenda hebt gekregen 😉

Commentaar is gesloten