Netsensei

Much Ado About Nothing

Goede voornemens

Vandaag begint de rest van mijn leven. En daarom ga ik een aantal goede voornemens nemen. Een algemene termen zijn dat dingen zoals daar zijn: het soigneren van mijn sjoe en het werk maken van mijn rijbewijs. Een ander voornemen is het bloggen want ik heb zo de indruk dat het wat aan het slabakken is. Last van een milde writer’s block en zo. Enfin, ik zou daar ook eens wat aan moeten doen.

Er zijn zo een aantal dingen die ik eens zou moeten aanpakken zoals daar zijn:

  • Nerd Techtalk: ik merk dat ik nogal wat schrijf over technologie. Misschien moet ik dat maar eens gaan scheiden van mijn persoonlijke overpeinzingen en een part subdomein/blogje aanmaken?
  • Het implementeren van technorati tags. En dan kijk in de richting van Beau voor suggesties en plugins.
  • Ik zou de lay-out eens moeten herbekijken. K2 is geniaal, maar ik moet er eens met mijn fototoestel op uit trekken voor wat nieuw headermateriaal.
  • In één beweging zou ik gewoon méér foto’s tout court moeten beginnen maken. En eens wat leren prutsen met de instellingen van mijn Canon Powershot A60. En ik zou ook eens wat moeten leren photoçjoppen en zo.
  • Tenslotte zou ik ook wat meer over mijn dagelijkse leventje moeten lullen. Er zijn er immers genoeg die dat met succes doen.

En de rest van mijn leven… dat begint dus zo ongeveer nu.