Geblesseerd

Bon. Dat wordt hier niet erger, met die schouder van mij. Maar ook niet meteen beter. Niet dat ik beperkt ben, maar opstaan met kloppende pijn is nu ook niet echt acceptabel. Morgenavond mag ik op bezoek bij de huisarts. Aan de telefoon hoorde ik haar al neuzelen over “echografie” en zo.

I dearly hope it doesn’t come to that.

3 replies

  • Een echografie doet geen centje pijn hoor! šŸ˜‰ Je kan er meestal ook meteen op zien waar het probleem zit zodat het gericht en snel kan aangepakt worden.

  • Ik zag vooral zo’n doemscenario waar het begint met een echo en eindigt op de snijplank. šŸ˜‰ Ach ja, moest het Ć©cht iets ergs zijn, dan had ik al eerder iets ondernomen en er meer last van gehad hebben. Ik gok nog altijd op een onschuldige ontsteking die vooral rust en ontstekingremmers nodig heeft.

  • En wat is het verdict intussen?

Commentaar is gesloten