Netsensei

Much Ado About Nothing

Blub

Ziek zijn is niet zo fijn. Zelfs niet als je daardoor thuis mag blijven. Ik heb de voorbije 48 uur zo’n beetje gekampeerd in mijn zetel. Nja, vooral de zeurende hoofdpijn speelde mij parten. Alsof mijn hoofd tussen een bankschroef zat. Ik heb de indruk dat het nu in stijgende lijn begint te gaan. Mag ook wel aangezien morgen de job wenkt.

Niet dat ik mij ab-so-luut verveeld heb in de voorbije twee dagen.

Door mijn Groot Raam heb ik zo’n beetje de vier seizoenen zien passeren in de voorbije twee dagen. Lousy smarch weather! Verder mocht ik vooral dat de duiven en de konijnen reeds volledig in lentemodus zijn en de eersten niet moeten onderdoen voor de laatsten.

De wijkagente is gepasseerd. Typisch dat zoiets overdag gebeurt. Eerste keer dat ik ook effectief thuis was.

Aangezien ik een nieuwe Belgacom TV klant ben profiteer ik mee van al die geweldige pay-per-view kanalen die na de eerste maand afgesloten worden. Discovery Channel en NatGeo for the win! Ik heb gelijk ook 50/50 digitaal gehuurd. (Bekentenis: De eerste keer dat ik een film digitaal huur. Wat een gemak!)

Dutjes doen. ’t Is lang geleden dat ik nog eens overdag gewoon mijn ogen dicht deed om een uurtje of zo te rusten.

In ieder geval: vanavond andermaal vroeg in bed. En een aantal dingen die ik in de komende dagen had willen/moeten doen uitstellen tot na het weekend. Kwestie van lichaam en geest maximaal rust te gunnen.