Kerstlichtjens

Oh kijkt! ’t Zijn lichtjens! En gekleurde ballekens! Weliswaar een zeer bescheiden begin, maar toch: ze zijn er! Ik heb mij laten overhalen om toch *iets* kersterigs te doen. Ik ben vanavond thuis gearriveerd van ’t weekend. Meteen ging het in zeven haasten richting Meir want alles sluit op om 18u. Ik ben er op de valreep in geslaagd om de balletjes en de lichtjes te scoren.

En toen kwam ik thuis en ontdekte ik dat die lichtjes op batterijen werken. Even vloeken was dat. Dan nog even op en af naar den Delheis om een pakje Duracell’s te kopen.

Ik heb dus mijn bureau versierd. De hoek waar die staat, is wat ver van de kachel en iets te dicht bij een raam. In deze tijd van het jaar is mijn keukentafel, waar het een stuk warmer is, mijn werkplaats. En dus mag mijn bureau dienst doen als stand-in-kerstboom.

Morgen eens kijken of ik wat groen op de kop kan tikken. Een kerststalletje zou de kers op de taart zijn natuurlijk.

5 replies

 • Oooh, ziet dat ! *klapklapklap*
  Mission accomplished ! :-))
  Schoon gekozen en geef toe, meteen een andere sfeer hé ! Straks alle andere grote lichten uitdoen en tadaaa: instant gezelligheid. Een beetje groen ertussen zou inderdaad ook super zijn. Is dat de challenge voor morgen ? ;-))

 • Yep. ’t Scheelt! Da’s zeker! Merci. Ik heb ze eigenlijk mee gegrist uit het Kruidvat. :-p Maar ik ben er content mee. Het groot licht is nu uit en ’t is een stuk sfeervoller hier. Morgen ligt een beetje moeilijk, maar woensdag moet zeker lukken om nog eens op kerststrooptocht te trekken. 🙂

 • Wou er nog een extraatje aan toevoegen, kerstgewijs, maar heb het in je mailbox gedropt ! :-p Geniet van de lichtjens !

 • Amai amai, van je laten overhalen gesproken 🙂
  Maar het ziet er goed uit. Trendy en al!

 • Héél mooi die versiering! ’t Is meer dan dat er bij mij hangt, moet ik erbij zeggen 🙂

Commentaar is gesloten