Netsensei

Much Ado About Nothing

Allo Radio?

De VBRO ofte de Vrije Brugse Radio Omroep zenden al jaar en dag uit in de regio. Als ik met mijn vader in de auto zit, dan loopt de radio elke keer uiteindelijk weer vast op de VBRO. In al die jaren zijn ze ergens blijven hangen in de gemoedelijke talkradio van een eind in the nineties. Getuige daarvan volgende quote:

Ja, en wij hebben hier nog drie kaartjes liggen. EĆ©ntje komt van Marc, helemaal uit Wenduine…

Too hell met stapels e-mails waarover ganser redacties zich buigen om een selectie te maken! Een stapeltje briefkaarten voorlezen op de radio tussen de songs in, is vetgeil! Kijkt, misschien is dat nog een suggestie voor Music for Life: iedereen stuurt massaal powst- en kerstkaartjes naar het glazen huis en de Pooowst doneert vervolgens een deel van de opbrengst van de powstzegels aan Music for Life. En ondertussen zwemmen Peter, Siska en Tom tussen de powstzakken, -pakjes (*hint* voedselpakketten) en al.

Lijkt me nog wel een leuke actie!