Deegmasjien

G’dang! Ons moeder weet hoe ze mij jaloers kan krijgen. Niet dat ik momenteel zoveel heb aan een deegmasjien. Verre van zelfs. Maar zo’n donkerrood, glanzend stijlvol geval waar glad geklopt taart- en cakedeeg uitkomt: daar teken ik maar al te graag voor.

8 replies

 • O ja en voor mij een beige!?

 • Oh, ne KitchenAid, cool ! Uw mama heeft zot gestaan ๐Ÿ™‚ Maar dat belooft vele lekkere desserts … Wie weet mag je ‘m wel eens lenen, puppy-eyes do the trick !
  Ze hebben dat ding trouwens in gigaveel kleuren, heel tof. En zie ik het goed en is ‘ie daar al aan ’t werk ?

 • Jawel! ๐Ÿ˜€ Ze heeft er goed gebruik van gemaakt. Daar zijn vanmiddag een cake (Waarvan ik nu aan het genieten ben) en een biscuit uit gekomen! ๐Ÿ˜‰ Mjam!

 • Oh gij gelukzak ! ๐Ÿ˜€ Ik zal maar nog niet vragen of je de kerstlichtjes-challenge al tot een goed einde hebt gebracht zeker ? ;-)) Wie denkt daar nu aan als er een verse biscuit te smullen valt ! Laat het smaken !

 • Morgen plaats ik hier het resultaat van de challenge! Beloofd! ๐Ÿ˜‰ En ja, de cake (de biscuit laat ik aan mijn broers over) is overheerlijk! ๐Ÿ™‚

 • Ik hou je aan je woord :-))
  En slim van je, je hebt het lekkerste te pakken. Alhoewel, vroeger gruwde ik van biscuit, als kind mochten we kiezen welke taart we wilden op onze verjaardag en ik wilde gelijk wat, behalve biscuit (ik noemde dat wattentaart). Maar dit jaar heb ik voor ’t eerst eens een zelf gemaakte biscuit geproefd, van een vriendin, met vers fruit tussen en dat was wel een wereld van verschil, eerlijk is eerlijk. Maar als er twee bordjes staan, zou ik ook eerder die cake pakken. Allรฉ, mama content dat de zonen flink aan ’t eten zijn ! :-))

 • Wanneer staan zo’n dingen eens in de reclame: 1 kopen, 1 gratis? Voor mij ook de rode ๐Ÿ™‚

Commentaar is gesloten