Nefast voor de feestvreugde

Jawel. De randdebielen van de NMBS hebben het weer geflikt. Ik was vanmorgen een uurtje later beginnen met werken dus dat betekende een uurtje overwerk. Geen probleem. De trein van 6u uit Heverlee met overstap in Leuven betekende om 7u thuis te zijn. Alleen… als die trein zelfs niet eens komt opdagen zonder dat je ook maar enige informatie via de luidsprekers krijgt, tjah, dan moet een mens improviseren. Ik mocht dus de bus nemen door Leuven en in het station de boemel met over Aarschot nemen om tegen 20u in Antwerpen te arriveren. Niet fijn. Nog minder fijn is dat zelfs in Leuven nergens problemen werden aangekondigd.

Natuurlijk ga ik straks klacht indienen. Natuurlijk ga ik mijn grieven kenbaar maken. Desnoods via een lezersbrief in de krant. Alleen weet ik dat dat allemaal weinig zoden aan de dijk brengt.

Nu ja, van bij het begin wist ik dat ik dit niet lang zou volhouden. Als het niet de vermoeidheid zou zijn, dan was het wel de onregelmatige dienstverlening die mij de das om zou doen. En veel beterschap zit er immers niet in zoals het nu loopt.

Vanavond was na alle miserie in de laatste twee weken voor mij de spreekwoordelijke druppel. Ik vat bij deze zoektocht naar een nieuwe stek in het Leuvense aan. Ik ga dus op zoek naar een comfortabele studio, appartement,… om te huren. Het hoeft niet meteen Leuven centrum te zijn (prijs en zo) Maar het moet nu ook weer niet super ver uit de buurt liggen. Kessel-Lo of Heverlee lijken mij ook best wel fijn wonen. En het mag ook al wat groter zijn dan mijn woonst in Antwerpen. Ik zou toch graag eindelijk eens wasmachine kunnen plaatsen. En een eigen slaapkamer hebben.

Wie een goeie tip heeft, een kennis/familie/… die zelf verhuist,… laat het mij weten. Mijn eeuwige dank, een traktatie, linkliefde, whatever heb je dus sowieso!

Alvast bedankt!

10 replies

 • Opletten wie je randdebielen noemt, Brutin kan daar niet tegen.

 • Ik ben dan ook niet zo fijngevoelig of teer van hart als Tom.

 • Mijn oom woont Kessel-Lo. Mooie streek maar ze hebben daar wel een fijne berg waar je eventueel dagelijks over moet. Wel goed voor de conditie. Zal eens informeren bij hem. Laat juist eens weten waar je werk is.

 • ‘k Heb het u gezegd hé, ‘k heb het u gezegd!!
  🙂
  Leuven is wel minder bereikbaar dan Antwerpen voor regelmatige bezoekjes maar zolang significante anderen in Gent studeren, blijft de hoop op regelmatige ontmoetingen bestaan.

 • @Joke: Antwerpen of Brussel liggen nu ook niet zo ver af hé 🙂

 • Kleintje heeft ne studio over denk k 🙂

 • WOEHOE!
  en wat die vermoeidheid betreft, wij hebben nog een slaapkamer over mocht je het af en toe eens nodig hebben om een half uurtje langer te slapen in de week, eens extra laat in Leuven te blijven of eens extra vroeg te kunnen beginnen.

 • Voordat je Antwerpen verlaat, gaan we er zeker nog ene drinken he! De laatste weken was ik niet zo in de mood daarom dat ik nog niet gebeld heb.

 • Ik zal eens rondkijken of ik niks leuks zie.

 • Die NMBS toch! Weeral een uur meer treinplezier, en dat voor hetzelfde geld!

  Ik heb ondertussen reeds driemaal in volle spits in Leuven de aansluiting van Aarschot naar Louvain-La-Neuve geprobeerd (of omgekeerd), telkens met succes! Voor de extra dimensie had ik ook de fiets bij.

  Groetjes,

  Uw ex-overbuur

Commentaar is gesloten