Netsensei

Much Ado About Nothing

Leuven Flickr Meeting

Yep. Gisteren gaf ik present op de Flickr Meeting te Leuven. Goed 25 fotografen versus gewaarschuwde 1 stadgids. Dat kon niet mislopen. Het werd een heel aangename middag waarbij we heel wat fantastisch mooie – verborgen – hoekjes van Leuven te zien krijgen. Uiteraard hebben we uitgebreid de tijd genomen om alles van onder tot boven te fotograferen. Je vindt een uitgelezen selectie van het eindresultaat in de group pool van Flickr.

Na een fantastische rondleiding waarbij we heel wat opstaken van het historische Leuven trokken we richting cafeetje om op te warmen want het is toch vrij fris zo op het einde van oktober. De Quo Vadis als ik mij niet vergis. Of het ettablissement daar achter. Ik had geen zin om de 2 uur durende trip richting Brugge direct aan te vatten dus besloot ik in Leuven samen met de groep te eten. Carolien en Dries hadden restaurant Notre Dame gekozen. Vlakbij het stadhuis van Leuven. Ik kan u vertellen dat ik daar voor heel weinig geld een super vol-au-vent gegeten heb. Met dank aan I. aka. G. voor deze en de vele andere cullinaire tips! Tegen 9 uur ging het met de trein – vrij onvoorzien – richting Antwerpen want vandaag was het weer vrij vroeg morgen op het werk. Dat ik nu in Brugge toef heeft te maken met het feit dat de logistiek voor de komende week nog hinterwaarts moet trekken. Dit geheel terzijde.

O ja, ik heb natuurlijk ook wat aan blogspotting gedaan: een dank je voor de fijne namiddag aan onder andere verloren zoon Herman, Karel, Goya, Carolien en Dries, Dikkie en – heerlijk erudiet gezelschap – Guelep!

De foto’s vind je in een eigen setje en in de gemeenschappelijke group pool!

Verborgen hoekjes